sábado, 2 de marzo de 2013

Stormtrooper

   Gaire bé estic al dia, i en breu hauré pujat tots els pastissos, això de ser família nombrosa no deixa espai per a fer gran cosa més, els pastissos s'hauran d'esperar una mica, això si, la diversió està assegurada, je!

    Aquest pastís està fet una mica al pim pam pum, que és molt just perquè faci un pastís, que em passo el dia canviant bolquers, per cert, aquí a Badalona, o al menys en el marc familiar en diem "titins", que bla, bla, bla, però vaja, que per un bon amic, qualsevol esforç és poc.

   En Dani em va ajudar a donar-li forma al pastís, la part de dalt hauria de ser més rodona i m'hagués anat molt bé un pastís amb forma de mitja esfera, però ja no donava temps de fer-lo. Tot i la rapidesa, estic contenta amb el resultat, una mica s'hi assembla, oi?

  Lluís, moltes felicitats, i bé, sempre estas quan se't necessita i ets el nostre nen gran preferit, estem desitjant compartir un "vint durus" amb tu, je!


   Les fotos són del mòbil, podeu veure una mica l'evolució del pastís i com del pa de pessic de l'última foto s'acava aconseguint el resultat final.

Fins la properaaaa!No hay comentarios:

Publicar un comentario