lunes, 11 de marzo de 2013

Flamenco y Olé !!

   Aquest pastís ha estat molt especial perquè m'ha donat l'oportunitat de conèixer a l'Adela, amb la que hem tingut "feeling" des del primer moment que vam parlar per telèfon, per cert, s'està aficionant molt al fondant i està fent uns pastissos preciosos, aviam si s'anima i comença un blog. L'última foto és d'un dels pastissos que ha fet.

   L'Adela em va passar unes fotos on sortien les cares dels protagonistes del pastís, "enganxades" a uns cossos de dibuixos vestits de flamencs (no els flamencs roses, eh!), vaig intentar copiar-les el més exacte possible i fer el màxim de detalls. En principi havia pensat que l'home estigués assegut en una cadira, però quan la vaig tenir feta, la vaig trobar tan mona, que vaig preferir deixar-la al descobert. Crec que són les figures que m'han quedat més consistents i la prova és el viatge en cotxe d'una hora que van fer fins a la festa sorpresa, a la qual van arribar intactes.
   Tot i passar una mica de nervis, perquè em faltaven hores al dia per poder-m'hi dedicar, l'he disfrutat moltíssim.

   L'Adela em va dir que l'Isa es va emocionar en veure el pastís i que li va fer molta il·lusió. Moltes felicitats Isa, l'amor no té barreres ;-)

La decoració del pastís simulava un vestit de flamenc amb els seus volants, vaig estar mirant vestits, ja que em venia de gust un estil més modern i original del que estem acostumats a veure, em va agradar molt el d'aquesta foto, tot i que amb rosa em va semblar que quedava millor.I per acavar us ensenyo un pastís de dos pisos, l'ha fet l'Adela, a que és xulíssim!!5 comentarios:

 1. Un gran pastís i molt personal!. Felicitats!

  ResponderEliminar
 2. Olga, quines coses més boniques que fas, m'encanten els ninos i la cadira és una passada ets una artista.
  Muac

  ResponderEliminar
 3. Moltes gracies, Eva. Que t'haig d'explicar, ja saps que amb els petits de la casa és tota una aventura.

  ResponderEliminar
 4. Moltes gracies, Eva. Que t'haig d'explicar, ja saps que amb els petits de la casa és tota una aventura.

  ResponderEliminar