sábado, 9 de febrero de 2013

Primavera i cirerer florit

Aquest pastís és del maig del 2012, l'últim pastís que vaig fer embarassada, ara estic escrivint aquestes ratlles, mentre a l'altra mà tinc el petit de la família intentant tocar les tecles, bé ja n'ha tocat més d'una, je!

A la Mirna li agrada molt la natura i per aquell aniversari el regal que va demanar van ser uns capgrossos, si us fixeu a la foto, podreu veure que a la mà té un cap gros i en el bassal també n'hi ha uns quants.
El pa de pessic on està asseguda la nina, és sense lactosa.

Felicitats Mirna!!

Pel que fa al disseny del pastís vaig aprofitar a seguir un tutorial del foro  Cocinando con el alma, dissenyat per la Lorudes de Pasteles Encantados, va ser veure el cirerer i morir-me de ganes de fer-lo. El disseny no és exactament com el que ella va fer, per exemple, la nena del seu pastís està de peus, però a mi m'anava millor fer-la asseguda. Em va anar molt bé seguir les seves intruccions, tant amb el cirerer, com en altres detalls del pastís, vaig aprendre molt. Podeu passar per la seva web, té un gust exquisit i les seves figures estan plenes de detalls. Gràcies Lourdes.
El gat i la granota les va fer en Dani que em va donar un cop de mà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario