domingo, 30 de octubre de 2011

Dofins i volant

   Justament és això el que em va demanar l'Elvira, que fés el que volgués però que hi sortís un volant i algun dofí, que a la Montse li encanten. Fer un pastís per l'Elvira sempre és un repte perquè demana coses molt especials.

   El primer que vaig està preparant va ser un volant amb un dofí a on anava el "pito". Tota la feina per res. Quan vaig montar el pastís el vaig trobar molt seriós i poc representatiu de la Montse. Era més aviat un pastís per un amant del seat 600.

   Em feia molta gràcia fer el volant del 600 perquè forma part de la meva infantesa i dels viatges cap a l'escola, juntament amb la meva germana i els meus quatre cosins. Quins temps aquells en que quan obrien la porta del cotxe, començava a sortir-hi gent de dins, je!

  Aleshores va ser qüestió de donar-li una mica al "coco" i el resultat és el que veure a continuació.

El dofí el va fer el Dani, que si cal em dóna un cop de mà, gràcieeees.

El pastís és de xocolata, amb ganache de xocolata i Swiss merengue buttercream de maduixa.

Montse, moltes felicitats i aviat ens veiem per la carretera, rrrrrrrrmmmmm!!
1 comentario:

 1. Què dir del pastís?
  Estava de conya, les seves capes molt definides amb un bon contrast de colors, el que no vaig notar és la "strawberries' buttercream" tampoc és una cosa que em digui molt. Soc més de una bona xocolata, crema pastissera "la de xuxo" i cabell d'angel, molt de la terra. Tot és qüestió de fer proves.

  El pa de pessic estava molt però que molt bo. Suau, esponjós, que si fos només d'això no passaria res.

  Va ser una festa molt emocionant ja que la Montse no sopspitava i van ser emocions molt maques.

  I els nanos, es van menjar el dofí i a la Montse en un obrir i tancar d'ulls, encara que varem poder fer algunes fotos.

  No tinc res més a dir

  ResponderEliminar