viernes, 22 de julio de 2011

Mark Evans- Inazuma Eleven

Quan la Susana em va trucar dient que volia un pastís d'Inazuma Eleven, li vaig dir, comor?. No había sentit mai parlar d'aquests dibuixos, segurament perquè tinc nenes. La Susana em va dir que són uns dibuixos com el Oliver&Benji, de la nostra època.

Estic molt contenta amb el resultat, tan de la pilota com de la figura del Mark Evans, que és bastant fidel a l'original, tot i que sempre hi ha coses que es poden millorar. La masa que ens va ensenyar la Viviana al curs, respon molt bé al manipulat i aguanta molt bé la forma que li dones. Va ser tot un encert anar al curs.

Al matí tenia previst muntar tranquil·lament el pastís, però em va surgir un super mega imprevist, el que va fer que no el pogués acabar de decorar com volia.

Quan el van venir a recollir, el Jaume se'l va mirar amb els ulls molt oberts i va dir: "Però es menja?", i tant que es menja. M'encantaria veure'l fent-li una queixalada al Mark Evans, je!

Al Jaume li agrada molt el futbol, de fet si no recordo malament, ell és porter com el protagonista del seu pastís.

Jaume, no t'oblidis de demanar un desig. Moltes felicitats!Per fer la pilota vaig trobar una fórmula matemàtica, per poder calcular la mida dels hexàgons i pentàgons que la formen.


2 comentarios:

  1. Te ha quedado impresionante!!!!!
    Madre mia, además tenías que hacer cálculos para la pelota!!!!

    ResponderEliminar
  2. és una llastima, perque les fotos desmereixen molt. Pero puc assegurar que la pilota era increïble i el ninot tenia els detalls super-acurats...

    ResponderEliminar