martes, 26 de julio de 2011

El bebé director d'orquestra

En Daniel és un nen de 2 anys que li agrada molt la música i de gran voldria ser director d'orquestra. La Maria em va enviar una foto per fer-me una idea de com era, no pas perquè s'assemblés però si perquè coincidís amb el color dels cabells, els ulls i els "sotets de l'hermosura" que se li fan a les galtones, li donen una aire tan dolç.

De seguida em va venir a la ment alguns instruments que tinguessin vida, per donar un toc més infantil al pastís, em va faltar l'instrument de corda que no em va donar temps, i allò que sembla una mena de llagosta amb ulls vius, és una flauta, je!
La cara m'hagués agradat meś infantil, al final em va quedar més aviat d'adolescent.

La Maria em va dir que en Daniel es va emocionar i que es va sentir identificat amb el nen del pastís. I jo super contenta de complir l'objectiu principal, és a dir, que el pastís agradi d'allò més i fins i tot espurnegi els ulls.

Daniel tens un nom molt maco, com el meu home. Moltes felicitats pel teu sant!!1 comentario:

  1. és molt xulu les coses que es poden fer.. només cal deixar volar l'imaginació i la creativitat i tenir unes mansmgiques que transformin les idees en figueretes comestibles ...

    ResponderEliminar