martes, 26 de julio de 2011

Benvinguda al món en un pèsol

Els pastissos de nadons m'encanten, es respira una tendresa només mirar-los,...

Aquest és per la Cèlia, espero que els hagi agradat molt, tot i que a la peque encara li queda força temps fins que en pugui provar un.

Tot i que generalment m'agrada dissenyar els pastissos i intentar ser creativa, aquesta vegada no em vaig poder estar de fer un disseny similar que fa un temps vaig veure per la xarxa. Em sembla super original el nadó que està dormint dins el pesòl, em recorda molt a les fotos de l'Anne Geddes, m'encanten.

Cèlia, espero que gaudeixis d'una vida molt feliç. muah!

Ostres, Mayte. Se m'oblidava felicitar-te, que la feina més grossa l'has fet tu, glups! Espero que fós una hora molt curteta.


2 comentarios:

  1. Olga, fins ara no he vist les fotos!! Sóc la Mayte, mare de la Inés i la Cèlia. Suposo q ja t´ho va dir el Dani, però et volia comentar que els pastissos estaven boníssims i eren super macos. Felicitats, ets una artista!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar