martes, 12 de julio de 2011

The Beatles

Aquí teniu els beatles per un 50è. aniversari. Espero que la festa hagi estat d'allò més divertida i emotiva, no es fan cinquanta anys cada dia, eh!

Aquest pastís m'ha donat uns quants problemes, la Mara em va passar algunes fotos de pastissos que li agradarien i jo intentant al màxim donar-li el gust, vaig intentar fer les figuretes, però quan són personatges molt coneguts o et queden perfectes o no dóna la talla i menys quan semblen Macario, Fermino & company. Al final tot i començar amb molts dies d'antel·lació el temps se'm va tirar a sobre. I gaire bé no en tinc fotos.

El pa de pessic és de iogurt amb suc de llimona natural, poma ratllada i pinyons, el farcit de xocolata i l'almívar també de llimona.

Paco, et desitjo que siguis molt feliç com a mínim 50 anys més. Felicitats!


No hay comentarios:

Publicar un comentario