viernes, 10 de junio de 2011

Gormitis

Aquest pastís m'ha demanat un procés d'investigació adicional, glups! perquè al tenir nenes, jo dels Gormitis no en sabia pràcticament res. Amb la mare no vam poder aclarir quin Gormiti era exactament el que més li agradava, però sabíem que era de color vermell. Així que vaig buscar un de color vermell, que és el Magma que lluités contra el de color blau i bo, que és el Toby.

La veritat és que aconseguir que els ninots s'assemblin el màxim possible als originals, té força complexitat, mica en mica,....

La idea del pastís és que: Magma, posa en erupció un volcà que destruirà les 10 ciutats més properes. Toby, que domina perfectament les aigües, intenta aturar la lava creant onades gegants, tan punt Magma se n'asabenta, surt de les entranyes del volcà, decidit a lluitar contra el Toby, per evitar que fracassin els seus plans malèfics.

Ens quedarem amb les ganes de saber qui guanya, però tinc la intuició que no serà ni en Magma, ni en Toby, jo em decanto més per una fulla esmolada, freda i brillant, un ganivet, aiiiiiiiiiii!

Bromes a part, és difícil saber si la idea queda prou reflectida o si és el que tenia en ment la persona que et demana el pastís. En fi, ganes i bones intencions no en falten.
1 comentario:

  1. No tinc clar si és Gotzilla o Avatar. però està de conya. Quina feinada

    ResponderEliminar