domingo, 26 de junio de 2011

Força Penyaaaa!

Hi havia una vegada, fa anys i molts, molts però que molts anys,jajaj! Un noi que jugava a basket, li encantava quedar amb els seus amics per a fer un partidet. Aquest noi es va fer gran i ara tot i que no juga a basket, li encanta anar als partits de la Penya i és un super-fan soci.
Un pastís molt especial pel meu sogre preferit i el "ñapas" de casa, je! Abuelo, que sale humo del tornavís!!!

Aquest pastís ha estat tot un repte perquè la intenció era fer una figura amb la cara el més semblant possible al "cumpleañero". ÉS la primera vegada que ho intento i estic força contenta amb el resultat, no són ni molt menys iguals però li dóna un aire. El més important és que ha passat l'exàmen de les nenes. Quan es van llevar al matí i van veure el ninotet, de seguida van dir que era l'avi. Buf! Prova superadaaaaaaaa!

Encara haig de pulir cosetes, sobretot amb el tema del secat i enganxat de braços, que els vaig haver de fer tres vegades perquè se'm van esquerdar i els últims trobo que són els més lletjos però al menys van resistir. Com sempre justa de temps, no vaig poder pulir la cistella i fer-li els cordillets i a la pista també li falta una cinta abaix i algun detall més.

Poz ezo, Guelo, Moltes Felicitats!

4 comentarios:

 1. Aun estoy anonadado, tanto de la sorpresa como todo el diseño, la paciencia de poner los detalles y el rostro, para que mis nietas dijeraque todos coincidieron

  ResponderEliminar
 2. Que gran que ets!!! T'he fet propaganda al meu blog!!!

  ResponderEliminar
 3. El nino t'ha quedat de conya.
  Ets una artista de sucre. Ara hauries de fer un curs intensiu d'arquitectura per fer una Tour Eifel o la Torre de Pissa. El meu nevot ens podria passar apunts com esta amb el tema , jajajajaja.

  Quin és el pròxim projecte?

  ResponderEliminar
 4. eiii! Nina Lia. Moltes gràcies, jo també et faré publicitat.

  Lluís, el proper projecte és un ninotet taronja, je! Ho endevines?

  Abueloooo, hasta has quedado más guapo en la figura,jajaj!

  Ara que hi penso, se m'ha oblidat posar joventut a la samarreta, glups!

  ResponderEliminar