lunes, 9 de mayo de 2011

Torre de Rapunzel

Per l'aniversari de la meva filla gran un pastís molt especial. Havíem vist la peli al cinema i li va agradar força. Ha estat complicat fer el pastís sense que el veiés ella, sort que la meva mare l'ha tingut distreta a casa seva i que el meu "costillo" em va donar un bon cop de mà fins a altes hores durant tota la setmana.
La torre va aguantar pocs minuts en peus, imagino que per causa dels forts vents de la zona, je!
Però amb el que em quedo és amb el que em va dir l'Ona quan el va veure: "Mama, és el millor pastís del món" i jo més contenta que unes pasqües.6 comentarios:

 1. És el pastís més gran que he vist mai.. la torre estaba bonísima. La meitat de xocolata, la meitat de llimona... em vaig menjar un arbre, teules, herbes.. molt divertit... i el millor de tot, la cara de l'Ona quan el va veure

  ResponderEliminar
 2. què bona pinta fa!!

  ResponderEliminar
 3. ja puc penjar comentaris però només com anónimo.

  Susi

  ResponderEliminar
 4. Nenaaaa!!!
  Quina xulada! i quina matada, m'encanta ets una artista.
  Petons.
  Eva

  ResponderEliminar
 5. Olga!, sigue así, vale la pena!!!

  Ahora, unas clases de "arquitectura" y a por el MEGA-PASTEL!!!

  ResponderEliminar
 6. Pues aquí estamos, mejorando el tema de la arquitectura, je!

  ResponderEliminar